Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Globalna korporativno-komercijalna jedinica Generali Grupe pruža usluge nemačkim kompanijama u Srbiji

07 Apr 2016 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Generali Srbija / Generali osiguranje / Generali Grupa / Generali Group /

Globalna korporativno-komercijalna jedinica Generali Grupe pruža usluge nemačkim kompanijama u Srbiji
Izvor: Generali osiguranje
 
"Ova inicijativa namenjena korporativnim klijentima u Srbiji, još jedan je važan korak ka upotpunjavanju naše ponude. Tako, na najbolji način korisimo sinergiju i internacionalne nadležnosti Grupe. Zahvaljujući GC&C jedinici, nemačkim kompanijama sada možemo da ponudimo odgovarajuće pakete imovinskih osiguranja, koje odgovaraju njihovom obimu poslovanja. Zajedno sa izvarednom uslugom koju pružaju ostale poslovne jedinice Generali Grupe, izgradićemo holistički i jedinstven pristup za nemačke korporativne klijente u našoj zemlji", rekao je Dragan Filipović, Predsednik Izvršnog odbora i CEO kompanije Generali osiguranje Srbija.
 
Mario Carini, Šef GC&C u regionu Centralne i Istočne Evrope, rekao je da je pokretanje GC&C jedinice u Nemačkoj posebno važno za Srbiju i ceo region, imajući u vidu veliku i vidljivu prisutnost nemačkih kompanija i investicija na tržištu. "Timovi GC&C u regionu Centralne i Istočne Evrope blisko će sarađivati sa jedinicom GC&C Nemačka kako bi razvili i finalizovali korisne i konkurentne ponude za ovaj segment tržišta", istakao je Carini.
 
Generali GC&C radi na globalnom nivou, koristeći integrisani pristup poslovanja. Danas više od 1.000 profesionalaca radi u 9 kancelarija širom sveta, i ima stručnjake i u Beogradu i svim zemljama regiona. GC&C je na usluzi klijentima i brokerima u više od 100 zemalja, dodaje se u saopštenju kompanije.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?