Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Za svaku preporuku: Rečnik osiguranja

04 Sep 2017 Komentara (0)Rečnik osiguranja / englesko-srpski rečnik osiguranja / ternini / skraćenice /

Za svaku preporuku: Rečnik osiguranja

Izvor: Rečnik osiguranja

Na sajtu www.recnik-osiguranja.com možete pronaći gotovo 6000 pojmova i primera njihove praktične upotrebe. Ovaj sajt predstavlja značajnu pomoć svima koji se bave osiguranjem ili imaju potrebu da razumeju značenje složenih termina iz ove oblasti. 
 
Pored osiguranja, obuhvaćena je i terminologija srodnih oblasti: finansija, prava, mašinstva, pomorstva, građevine, arhitekture i, u osnovi, svakog segmenta ljudskog života i rada koji se osigurava ili se može osigurati.
 
Autorstvo potpisuju diplomirani filolozi, dugogodišnji prevodioci u osiguranju i srodnim oblastima, članovi Udruženja naučno-stručnih prevodilaca Srbije mnogo puta potvrđeni u praksi usmenog i pismenog prevođenja – Vera Joldić i Bojana Papović. Lektor je prof. dr Tatjana Đurović, a recezent dr Zoran Radović. 
Na sajtu je omogućena jednostavna pretraga termina u oba smera. Pored pojmova i mnogobrojnih primera njihove praktične primene, rečnik obuhvata i brojne skraćenice sa objašnjenjem i prevodom.
 
Posebno naglašavamo da je pristup sajtu besplatan, a u svakom trenutku mu možete pristupiti i preko naše stranice "Rečnik osiguranja"!

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?