Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

VIG se svrstao među najbolje svetske poslodavce

10 Dec 2020 Komentara (0)Novosti / Novosit iz osiguranja / Wiener Stadtische Osiguranje / Wiener / VIG / VIG Grupa / Vienna Insurance Group /

VIG se svrstao među najbolje svetske poslodavce

Izvor: VIG

Više od 160 000 radnika iz 58 zemalja sveta ocenjivalo je svoje poslodavce u Forbes-ovoj anketi. Od njih se tražilo da procene svog poslodavca kao i verovatnoću da drugim ljudima preporuče rad u kompaniji. Od ispitanika je zatraženo i da preporuče druge poslodavce. U ovogodišnje istraživanje uključene su kompanije iz celog sveta. Vienna Insurance Group bila je jedina austrijska kompanija u sektoru finansijskih usluga koja je ove godine pozicionirana na listi.

Financial Times i nezavisni institut za istraživanje tržišta Statista proglasili su Vienna Insurance Group jednom od „lidera raznolikosti Financial Times-a 2021.“, što je prvi put da se Grupa našla na ovoj listi. Istraživanje je sprovedeno putem interneta na reprezentativnom uzorku od više od 100 000 radnika iz kompanija i institucija sa više od 250 zaposlenih u Evropi.
 
Best Recruiters je najveće godišnje istrživanje u sferi zapošljavanja u zemljama nemačkog govornog područja koje procenjuje aktivnosti brendiranja poslodavaca i operacije zapošljavanja 529 austrijskih kompanija na bazi 243 različita kriterijuna. Četvrtu godinu zaredom Vienna Insurance Group zauzela je prvo mesto u sektoru osiguranja i plasirala se na ukupno deseto mesto u 2020/21. To je prvi put da se Grupa našla u prvih deset.
 

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?