Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Uniqa sponzor Vaterpolo saveza Srbije

13 Jul 2017 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Uniqa / Uniqa osiguranje / Uniqa grupa / Vaterpolo savez Srbije / VSS /

Uniqa sponzor Vaterpolo saveza Srbije

Izvor: Uniqa

Pored toga, Uniqa osiguranje je ovom saradnjom dobilo status i zvaničnog osiguranja predstojećeg Svetskog prvenstva za vaterpoliste za uzrast do 20 godina u Beogradu i Evropskog prvenstva za devojke za uzrast do 17 godina u Novom Sadu.
 
„Ponosni smo što nastavljamo dugu tradiciju podrške Vaterpolu savezu Srbije iz koje su potekli evropski, svetski i olimpijski šampioni. Drago nam je što smo ovom saradnjom nastavili lepu tradiciju i što je baš Uniqa osiguranje zvanično osiguranje naše najtrofejnije reprezentacije. Naša sigurna priča počela je na Evropskom prvenstvu u Beogradu, nastavili smo je tokom Olimpijskih igara u Riju, a bićemo zajedno i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Verujemo da će, kao i prethodnih godina, podrška Uniqa osiguranja biti dodatni pokretač koji će i ovog puta osigurati medalje. Kada neko sarađuje s ovoliko uspeha, onda to prevazilazi profesionalni odnos. Vaterpolo savez Srbije i Uniqa osiguranje, sa sigurnošću mogu da kažem, razvili su prijateljski odnos pun poverenja i međusobne podrške. Takođe, zadovostvo nam je što ćemo osigurati i dva velika vaterpolo takmičenja kojima će Srbija biti domaćin ovog leta“, izjavila je Sonja Marić, direktorka Sektora za marketing i odnose s javnošću Uniqa osiguranja.
 
Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan se zahvalio Uniqa osiguranju na odluci da i ove godine podrži reprezentativce u borbi za nova odličja: „Izuzetno mi je drago što nastavljamo našu veoma uspešnu saradnju. Slobodno mogu da kažem da je ovo pobednički tim i zato nismo želeli ništa da menjamo. Potpisivanjem ovog ugovora Vaterpolo savez Srbije, ali i naša reprezentacija dobila je brojne benefite. Zanimljivo je da će Svetsko prvenstvo za vaterpoliste do 20 godina, kome će Beograd biti domaćin od 5. do 13. avgusta, biti prvi sportski događaj u Srbiji koji je osiguran na rekordnu sumu od milion dolara“, konstatovao je Marijan.
 
Uniqa osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. U prethodnom periodu Uniqa osiguranje postalo je zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije u Riju 2016. godine, podržalo je realizaciju Beogradskog maratona, zvanično je osiguranje košarkaškog kampa YUBAC, dok je glavni promoter Uniqa osiguranja naš proslavljeni selektor Aleksandar Đorđević.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?