Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Uniqa osigurava EXIT na milion evra

25 Jun 2014 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Uniqa / Uniqa osiguranje /

Uniqa osigurava EXIT na milion evra

Izvor: www.exitfest.org

Danas je potpisan ugovor o strateškom partnerstvu između UNIQA osiguranja i najboljeg evropskog festivala – EXIT-a,  po kome će ovaj festival po prvi put biti osiguran na sumu od million evra. Ovo je ujedno i najveći iznos na koji je neki događaj osiguran u Srbiji.
 
Po prvi put u našoj zemlji napravljeno je osiguranje jednog od najvećih evropskih festivala, prema evropskim standardima, kakvo EXIT, prema svojim kapacitetima i kvalitetu organizacije i zaslužuje.
 
Neizmerno smo zahvalni UNIQA osiguranju što smo kroz ostvarenu sinergiju uspeli da započnemo jedan važan proces uvođenja evropskih standardau vezi sa osiguravanjem velikih događaja u Srbiji. Ova polisa osiguranja je nekoliko desetina puta veća od onoga što nas zakon obavezuje, a odlučili smo se na ovaj korak jer je naša odgovornost da kao najbolji evropski festival budemo lideri ne samo u organizaciji događaja i najboljoj festivalskoj zabavi, nego i u osiguranju bezbednosti svih učesnika na festivalu. EXIT je već godinama lider u regionu kad je u pitanju ispunjavanje evropskih standarda u bezbedonosnim aspektima organizacije festivala, a zahvaljujući saradnji sa UNIQA osiguranjem, ovaj aspekt organizacije dižemo na još viši nivo, kaže Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala.
 
Osiguranje od odgovornosti organizatora pokriva štete nastale usled: oštećenja mesta održavanja događaja, vremenskih nepogoda i požara u periodu trajanja festivala (od 10. do 13. jula) do sume od 1 milion evra po štetnom događaju. Osiguranjem je pokrivena i zakonska odgovornost organizatora za štete koje prouzrokuje trećim licima prilikom organizovanja festivala, odgovornost u kampu u periodu od 8. do 15. jula, kao i zakonska odgovornost EXIT-a za eventualne štete koje pretrpe zaposleni. Svi posetioci festivala, kampa, izvođači, tehničko osoblje i zaposleni u organizaciji EXIT festivala, osigurani su i od posledica nesrećnog slučaja - smrti usled nesrećnog slučaja i trajnog invaliditeta.
 
UNIQA osiguranje već treću godinu za redom sarađuje sa EXIT-om i drago nam je što smo nakon tog perioda, kao krunu naše saradnje uspeli da realizujemo osiguranje koje ni jedan događaj nikada nije imao u našoj zemlji. Uspostavljanjem partnerstva sa UNIQA osiguranjem,EXIT je potvrdio da je najbolji evropski festival i kada je u pitanju sigurnost posetilaca, izvođača, partnera i svojih zaposlenih. Svim posetiocima ovogodišnjeg festivalaželimo da poručimo da je ove godine dobra zabava na EXIT-u i osigurana”, rekla je Sonja Marić, direktor marketinga kompanije UNIQA.
 
Kao posebnu pogodnost, na zamenskim mestima svi posetioci festivala će dobiti UNIQA vaučere koji im omogućavaju da za predstojeći “Sea Dance” festival u Crnoj Gori obezbede putno osiguranje po promotivnoj ceni. Ukoliko se odluče da do 30. septembra otputuju na neku drugu destinaciju, moći će da realizuju putno osiguranje uz popust od 20%.UNIQA putno osiguranje obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. UNIQA osiguranje je tu ukoliko vam nestane prtljag, zakasni avion, ali i da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata.
 
Svim korisnicima UNIQA osiguranja na raspolaganju je Centar za pomoć 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?