Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Generali preuzeo Izvor osiguranje u Hrvatskoj

17 Oct 2019 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Generali / Generali osiguranje / Generali Grupa / Izvor osiguranje /

Generali preuzeo Izvor osiguranje u Hrvatskoj

Izvor: Generali

Luciano Cirina, Regionalni direktor za Austriju, srednju i istočnu Evropu i Rusiju, te CEO Generali CEE Holdinga, je izjavio: „Ponosni smo što nastavljamo jačati svoju poziciju na hrvatskom tržištu uz dobrodošlicu klijentima Izvor osiguranja. Istovremeno, radujemo se da im pružimo usluge najvećeg kvaliteta kroz inovativne, pristupačne i personalizirane proizvode. Jačamo našu predanost sprovođenju strategije Generali 2021 u Hrvatskoj i celom regionu Austrije, srednje i istočne Evrope i Rusije, čineći ponudu što atraktivnijom našim klijentima, sa željom da im postanemo doživotni partneri u osiguranju."

Osnovano 2011. godine, Izvor osiguranje je osiguravajuće društvo u privatnom vlasništvu, specijalizovano za neživotna osiguranja na hrvatskom tržištu. Ponuda uključuje širok raspon osiguranja: obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje motornih vozila, osiguranje imovine, putno osiguranje, osiguranje od nezgode i druge vrste osiguranja. Generali je kontinuirano među osiguravajućim društvima sa najvećim stopama rasta na tržištu, još od osnivanja u Hrvatskoj, 2002. godine.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?