Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

DDOR BG car show 2018

28 Mar 2018 Komentara (0)osiguranje autoodgovornosti / obavezno osiguranje / kasko osiguranje / obavezno osiguranje / osiguranje odgovornosti / zeleni karton / osiguranje vozila / osiguranje putnika / auto-nezgoda / auto nezgoda / pomoć na putu / Sajam automobila /

DDOR BG car show 2018
Danas se završava ovogodišnji sajam automobila "DDOR BG car show", kao i sajam motocikala "Motopassion" koji su tradicionalno privukli ogroman broj posetilaca. Pod kupolama beogradskog sajma svoje proizvode je predstavilo 306 izlagača iz 20 zemalja koji su predstavili ukupno 34 automobilska brenda  sa ukupno 41 premijerom. Proizvođači lakih privrednih vozila predstavili su 10 renomiranih brendova sa 19 noviteta. Sajam motocikala ugostio je 73 izlagača, koji su predstavili 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala, sa čak 41 novitetom. Ukupno je na oba sajma bilo izloženo oko 600 različitih modela vozila.
 
Jedna ovakva manifestacija nije mogla da prođe bez priče o osiguranju te su tako direktno učešće na sajmu uzele i renomirane osiguravajuće kuće kao što su DDOR, ujedno i generalni pokrovitelj sajma, zatim Dunav, Triglav, Wiener Stadtische, Milenium, dok je čitav niz osiguravajućih kuća bio zastupljen kroz partnerske odnose sa brojnim lizing kućama i bankama koje su se predstavile na sajmu.
 
Zajedničke karakteristike učešća svih osiguravajućih kuća na sajmu automobila su brojne pogodnosti koje su ponuđene kupcima kada je u pitanju kasko osiguranje, osiguranje vozača i putnika od nezgode, usluge pomoći na putu kao i putnog zdravstvenog osiguranja.
 
U svim osiguravajućim kućama posebno ističu značaj povećanja svesti kod vlasnika motornih vozila o prednostima i značaju svih proizvoda osiguranja namenjenih zaštiti učesnika u saobraćaju, čime se pre svega obezbeđuje osiguravajuća zaštita kako ljudi tako i materijanih dobara.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?