Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Generali osiguranje dobilo Talent Management nagradu kompanije Stanton Chase

17 Jan 2020 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Generali / Generali osiguranje / Generali Grupa /

Generali osiguranje dobilo Talent Management nagradu kompanije Stanton Chase

Izvor: Generali osiguranje

Ove godine u konkurenciji od preko 20 kompanija, Talent program Generali Osiguranja Srbija prepoznat je kao najkompleksniji u pristupu u radu sa talentima. Ono što je Generali posebno izdvojilo jeste uključenost top menadžmenta u rad sa talentima, kao i prilike za dalji razvoj koje talenti dobijaju kroz internacionalno iskustvo. Ovim se Generali Osiguranje Srbija pridružilo timu uspešnih poslodavaca na domaćem tržištu, koji su posvećeni razvoju talenata, a koji čine Coca-Cola, Telenor, JTI, NIS i Nelt.
 
Nagradu su preuzeli direktor Direkcije za ljudske resurse i organizaciju Milan Nestorović i Ana Glovacki, zadužena za razvoj i implementaciju Talent programa.
 
Generali Osiguranje Srbija pokrenulo je svoj talent program 2015. godine sa ciljem da prepozna ljude sa najvećim potencijalom za razvoj, da ih zadrži i podstakne njihov napredak u kompaniji. Talent menadžment program obuhvata obuku, rad na projektima, mentorski rad sa top menadžmentom kompanije, ispitivanje ličnih limita i razne druge dinamične metode koje pomažu razvoj liderskih veština talentovanih koleginica ili kolega.
 
Beogradska kancelarija kompanije Stanton Chase od 2014. godine dodeljuje Talent Management nagradu.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?