Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

youngculture: Advanced software engineering since 1996

01 Apr 2015 Komentara (0)youngculture / Nearshore Software Development / Solution Engineering / e-commerce / CMS/Portals /

youngculture: Advanced software engineering since 1996

Izvor: Marketing youngculture

Kompanija predstavlja lidera u oblasti Nearshore Software Development-a. Osnovni model poslovanja je izuzetno efikasan i pouzdan “Team Sourcing”. Druga oblast rada podrazumeva Solution Engineering tj. razvoj mobilnih i web aplikacija (e-commerce, CMS/Portals).

Od 2012. godine youngculture grupa je bogatija i za dva nova predstavništva u Minhenu i Beču, a od 2013. godine i za novi razvojni centar u Rumuniji, u gradu Jaši. Klijenti su nam internacionalne kompanije iz zapadne Evrope, pre svega iz Švajcarske, Nemačke i Austrije. Naši posvećeni inženjeri svakodnevno rade na zahtevnim ali ujedno i zanimljivim projektima iz sfere bankarstva i finansija, osiguranja, avio industrije, telekomunikacija, itd.

Od samog osnivanja kompanija youngculture posluje uspešno, što najbolje potvrđuje činjenica da se broj stručnih kadrova iz godine u godinu uvećava. Trenutno zapošljavamo više od 160 ljudi u Beogradu i Nišu što nas svrstava u jednu od 10 najvećih IT kompanija u Srbiji. Najveći procenat zaposlenih su programeri (90%),  a ostatak (10%) čine zaposleni u sektoru ljudskih resursa, finansijama, administraciji, IT podršci, itd.

Zaposleni i atmosfera predstavljaju najveću vrednost kompanije youngculture. Održavanje dobrog timskog duha ostvaruje se redovnim organizovanjem zanimljivih sadržaja poput team building-a, sportsko-rekreativnih aktivnosti, zajedničkih druženja, proslava, itd. Kompanija youngculture poseban akcenat stavlja na brigu o zdravlju zaposlenih i njihovih porodica kroz program privatnog zdravstvenog osiguranja, što predstavlja dodatni benefit i sigurnost za sve zaposlene. Moderno dizajnirane kancelarije opremljene po poslednjoj reči tehnike predstavljaju pravo uživanje za inženjere ali i za sve ostale koji rade i borave ili se nađu u prostorijama kompanije youngculture na bilo kojoj od lokacija.

Filozofija firme youngculture bazira se pre svega na nastojanju da u potpunosti razume princip poslovanja klijenta i time pronađe adekvatno rešenje u skladu sa njegovim potrebama. Moderna komunikacija i savremene tehnologije (Java, .NET, Mobilne tehnologije, Front-End tehnologije, Databases…) kojima zaposleni besprekorno vladaju čine osnovu uspešnog poslovanja sa renomiranim klijentima. Znanje i talenti zaposlenih u kombinaciji sa posvećenošću za rezultat daju pouzdanost po kojoj je kompanija youngculture na široko poznata.   

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?