Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

ZANIMLJIVOST: Noge od 40 miliona dolara

10 Mar 2015 Komentara (0)Zanimljivosti / Osiguranje tela / Osiguranje dela tela / Osiguranje života / Osiguranje od povrede / Osiguranje od nezgode / Životno osiguranje /

ZANIMLJIVOST: Noge od 40 miliona dolara

Izvor: Alo

Naime, na tu sumu je sedmostruka osvajačica Grammy-ja osigurala svoje noge! “Neprijatno mi je. Mislila sam da suma neće biti veća od milion dolara”, rekla je Taylor. Pevačica se na osiguranje ekstremiteta odlučila, jer ne želi da rizikuje svoju celokupnu karijeru ukoliko bi iz nekog razloga bila sprečena da nastupa i pleše.

“Suma deluje neverovatno, ali ako bi se njenim nogama nešto dogodilo bila bi ugrožena cela njena karijera koja je procenjena na 200 miliona dolara”, rekao je anonimni izvor blizak pevačici.

Inače slavne ličnosti su još krajem 70-ih godina počele da osiguravaju pojedine delove svog tela. Tako je Bette Davis osigurala struk za 28.000 dolara, a Dolly Parton grudi za 587.000 dolara. Kylie Minogue je svoju zadnjicu osigurala na 5,9 miliona dolara, Rod Steward svoj glas na 6 miliona dolara, a Julia Roberts svoj osmeh na 30 miliona dolara.

Photo: Profimedia

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?