Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Volonterski dan Wiener Städtische osiguranja

30 Sep 2016 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Wiener Stadtische Osiguranje / Vienna Insurance Group / WSO / VIG /

Volonterski dan Wiener Städtische osiguranja

Izvor: WSO

Cilj ovogodišnje akcije je da ukaže na pet osnovnih vrsta otpada čijim se pravilnim odlaganjem čuva životna sredina: papir, metal, plastika, staklo i organski otpad. U okviru akcije, zaposleni su sproveli čišćenje priobalnog dela Ade Ciganlije, a čišćenju lokacije prethodilo je predavanje studenata, kao i kratak informativno-edukativni kviz.
 
„Projekat „Wiener volonterski dan“, u okviru kojeg zaposleni jedan dan u godini posvećuju volonterskim aktivnostima, pokrenuli smo u oktobru 2011. godine sa ciljem da podstičemo učešće u inicijativama koje unapređuju kvalitet života u lokalnoj zajednici. Ovogodišnjom akcijom „Baci 5, očisti svet“ želeli smo da podignemo svest o tome da je neophodno voditi računa o životnoj sredini i akciju smo sproveli istovremeno u pet regionalnih centara: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Subotici“, rekla je Katarina Krstajić, korporativni PR menadžer Wiener Städtische osiguranja.
 
Do sada je u volonterskim akcijama učestvovalo oko 385 zaposlenih Wiener Städtische osiguranja, koji su ostvarili više od 1330 sati dobrovoljnog rada, a čitav projekat je deo programa korporativnog volontiranja "Social Active Day", koji matična kompanija Vienna Insurance Group (VIG) sprovodi u 25 zemalja u kojima posluje.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?