Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

VIG osnovao vlastitu asistenciju na Baltiku

10 Nov 2020 Komentara (0)Novosti / Novosit iz osiguranja / Wiener Stadtische Osiguranje / Wiener / VIG / VIG Grupa / Vienna Insurance Group /

VIG osnovao vlastitu asistenciju na Baltiku

Izvor: VIG

Prema VIG-ovom saopštenju za medije, grupa vidi stvaranje dodatne vrednosti kao važnu priliku za poboljšanje položaja svojih kupaca. Usluge sa dodatnom vrednosti sve više dobijaju na značaju jer povećavaju učestalost kontakata između osiguravajućih društava i njihovih kupaca.
 
VIG se udaljio od pružanja usluga asistencije putem nezavisnih kompanija, i koristi vlastite za pružanje takve podrške. Prvi korak ka tom cilju grupa je preduzela 2013. godine akvizicijom Global Assistance u Češkoj. Sledile su kompanije u Slovačkoj, Bugarskoj, odakle se takođe opslužuju Srbija i Severna Makedonija, Rumuniji i Poljskoj, a sada pokrivaju i baltičke države.
 
Sa sedištem u letonskom glavnom gradu Rigi, nova baltička kompanija za asistenciju pružaće sve relevantne usluge pomoći za automobilsko, putno i osiguranje domaćinstva kompanijama VIG grupe u Letoniji, Litvaniji i Estoniji do kraja 2021. godine.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?