Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

VIG dobija nove članove Upravnog odbora

13 Sep 2019 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Wiener Stadtische Osiguranje / Wiener / VIG / VIG Grupa / Vienna Insurance Group /

VIG dobija nove članove Upravnog odbora

Izvor: VIG

Gerhard Lahner je studirao poslovnu ekonomiju na Bečkom univerzitetu za ekonomiju i poslovanje, a na različitim je funkcijama radio od ulaska u grupu 2002. godine. Radio je u Upravnim odborima austrijskih kompanija Donau i Wiener Städtische, pre nego što je vodio Upravni odbor u češkim kompanijama Kooperativa i ČPP, što su pozicije koje i sada drži. 
 
Gábor Lehel je studirao poslovno upravljanje specijalizirajući se za finansije u Tatabányi i Budimpešti u Mađarskoj. VIG-u se pridružio 2003. godine, radeći u kontrolingu i obavljajući dužnost šefa Glavnog sekretarijata, pre nego je 2008. godine preuzeo mesto u Upravnom odboru mađarske kompanije Union Biztosító. U njoj je bio CEO od sredine 2011. godine. 
 
Harald Riener je studirao društvene i ekonomske nauke na Bečkom univerzitetu za ekonomiju i poslovanje i pridružio se grupi 1998. godine, gde je radio na području marketinga za Donau i Wiener Städtische do 2001. godine.  Nakon što je radio u jednoj medijskoj izdavačkoj kući, vratio se u VIG 2006. godine, gde je bio odgovoran za sektor marketinga, a nakon toga i za širenje Grupe u Hrvatskoj. Od 2014. godine Riener je član Upravnog odbora Donau-a, odgovoran za marketing i prodaju.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?