Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Uniqa zadužena za bezbednost i dobru atmosferu na maratonu

23 Apr 2014 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Uniqa / Uniqa osiguranje Maraton /

Uniqa zadužena za bezbednost i dobru atmosferu na maratonu

Kako bi pružili dodatnu podršku takmičarima, ali i zabavili mnogobrojne posetioce Beogradskog maratona, UNIQA će postaviti specijalne muzičke punktove na kojima će na tri lokacije nastupiti: Trubači - kod Londona, DJ na uglu ulica Jurija Gagarina i Nehruove (Blok 44) i Bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem na Brankovom mostu. Ukupno 30 različitih muzičara doprineće da ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi do sada koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

Na konferenciji za novinare u Skupštni grada Beograda, povodom najave ovogodišnjeg maratona, Franc Weiler, Predsednik Izvršnog komiteta UNIQA osiguranja je rekao kako je velika čast biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja, kakav je Beogradski maraton. UNIQA se pobrinula i za sigurnost svih učesnika, koji će biti osigurani od eventualnih nezgoda koje im se mogu desiti tokom učešća na maratonu. Pored toga, UNIQA osiguranje će obezbediti i posebne premije za osvajače rekorda u maratonu i polumaratonu, što će predstavljati poseban podstrek i dodatnu motivaciju svim učesnicima.

Veliki sportski događaji, kao što je Beogradski maraton, motivišu građane da uzmu svoje učešće u sportu nevezano od svoje starosne dobi, okrenu se zdravom i aktivnom stilu života i na prvom mestu, povedu više računa o svom zdravlju. Zbog toga, tokom održavanja Beogradskog maratona, u Beograd dolazi i senzacionalni UNIQA kamion zdravlja koji će biti postavljen na Trgu Republike, u subotu 26. i u nedelju 27. aprila. U UNIQA kamionu, nalazi se najsavremenija oprema za preventivne preglede, smeštena u nekoliko ordinacija. Tom prilikom građani će u njemu besplatno moći da provere celokupno stanje organizma. MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju je jedan od samo sedam takvih kamiona na svetu, dugačak je 16,5 metara, težak 35 tona i za samo 2 sata pretvara se u ordinaciju veličine 60 m2 i predstavlja pravu atrakciju za naš grad. Nakon Beograda, MedUNIQA Mobilni centar za brigu o zdravlju posetiće Novi Sad – 28. i 29. aprila, Kragujevac – 30. aprila i Niš – 01. i 02.maja, gde završava svoju turneju u Srbiji.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?