Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

UOS podržao akciju Ministarstva za rad Naj čovek

09 Aug 2018 Komentara (0)UOS / Udruženje Osiguravača Srbije / Osiguravajuće kuće / Ministarstvo za rad /

UOS podržao akciju Ministarstva za rad Naj čovek

Izvor: UOS

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević zahvalio se Udruženju na podršci i prepoznavanju kvaliteta rada zaposlenih u tom Ministarstvu. Ministartvo će nastaviti ovakvu praksu nagrađivanja jer želimo da svima koji se ističu radom i trudom, na neki način pokažemo zahvalnost.
Generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović podsetio je da je pružanje ovakve podrške Ministarstvu za rad u skladu sa Memorandumom o saradnji, koji je Udruženje potpisalo sa Ministarstvom prošle godine, u okviru Prvih srpskih dana osiguranja. Jovanović je posebno zahvalio državnom vrhu, Vladi Srbije zato što su uspeli da podignu životni standard i reše određene probleme, posebno kada je u pitanju privreda Srbije. Generalni sekretar UOS je naglasio da građani moraju da znaju da osiguranje nije trošak već investicija koja obezbeđuje bezbrižnu i sigurnu budućnost. 
Pružanjem pomoći u dodeli ovih nagrada, Udruženje je nastavilo da podržava akcije Ministarstva za rad, ali i drugih ministarstava Vlade Srbije, koje za cilj imaju pružanje pomoći najboljima ili onima kojima je ona najpotrebnija. Početkom godine, Udruženje je doniralo i finansijska sredstva za dodelu nagrada za 100 najboljih radnika Ministarstva za rad. Takve aktivnosti u skladu sa društveno odgovornim ponašanjem Udruženja, koje već godinama podržava projekte sa humanitarnim karakterom ili od značaja za širu društvenu zajednicu.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?