Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

UOS organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“

17 Oct 2017 Komentara (0)UOS / Udruženje osiguravača Srbije / IT tehnologija / Digitalizacija / Osiguranje /

UOS organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“

Izvor: UOS

Na Konferenciji će brojni ugledni domaći i inostrani stručnjaci razgovarati o aktuelnom stanju srpskog tržišta osiguranja, regulativi i najnovijim kretanjima na evropskom tržištu.
 
U okviru Konferencije „Srpski dani osiguranja“ u sredu, 29. novembra, biće organizovan okrugli sto na temu: „Zakon o obaveznom osiguranju u saobraćaju-unapređenje zakonskih rešenja“. Drugog radnog dana, u četvrtak 30. novembra, organizujemo okrugli sto koji će biti posvećen uticaju države na razvoj osiguranja u poljoprivredi.
 
Konferencija će okupiti međunarodne i domaće stručnjake iz oblasti osiguranja i reosiguranja, regulatore tržišta, predstavnike državnih institucija, kao i predstavnike osiguravajućih društava koaj posluju na tržištu Srbije.
 
Prijava za učešće na Konferenciji, kao i rezervacija boravka i smeštaj u hotelu „Izvor“ mogući su isključivo preko agencije „Globos travel“. Kontakt osoba za rezervacije i dodatne informacije je Dušan Čakić – dusancakic@globustravel.co.rs ili na tel: 011/26 88 262.
 
Za više detalja o Konferenciji možete se i direktno obratiti Udruženju osiguravača Srbije. Kontakt osoba je Zoran Ćirić – zoran.ciric@uos.rs  ili na telefone: 011/2927-933 ili 011/2927-900. Preliminarni program konferencije možete preuzeti ovde.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?