Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

UOS organizovao peti stručni skup na temu digitalizacije i primene savremenih tehnologija u osiguranju

11 Oct 2017 Komentara (0)UOS / Udruženje osiguravača Srbije / IT tehnologija / Digitalizacija / Osiguranje /

UOS organizovao peti stručni skup na temu digitalizacije i primene savremenih tehnologija u osiguranju

Izvor: UOS

Konferencija je nastavak dosadašnjih manifestacija „IBTF“ i održana je u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, od 6. do 8. oktobra ove godine. 
 
Na Konferenciji su razmatrane teme i oblasti koje se odnose na napredne modele upravlјanja kompanijama, kontrolu rizika i savremene mogućnosti optimizacije troškova primenom digitalizacije poslovanja. Učesnici Konferencije bili su u prilici da prisustvuju i predavanjima o savremenim metodama marketinga i digitalnoj prodaji polisa, kao i posebno organizovanim VIP sesijama.
 
Programski odbor činili su Vidan Marković iz DDOR osiguranja, Nebojša Veličković iz Dunav osiguranja, Branko Pavlović iz Generali osiguranja, Nenad Nenadić iz Triglav osiguranja, kao i Aleksandar Đoković iz Udruženja osiguravača Srbije.
 
Osim predstavnika društava za osiguranje koja posluju na teritoriji Republike Srbije, Konferenciji su prisustvovali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Narodne banke Srbije, ali i, u odnosu na prethodne Konferencije, najveći broj eksternih izlagača i predavača.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?