Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Triglav osiguranje uz Međunarodni sajam građevinarstva

18 Apr 2016 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Triglav osiguranje / Triglav / Triglav Grupa / Zavarovalnica Triglav /

Triglav osiguranje uz Međunarodni sajam građevinarstva

Izvor: Triglav osiguranje

Tokom 5 sajamskih dana posetiocima, ali i izlagačima, biće predstavljene sve usluge iz ponude namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima. Stručnjaci Triglav osiguranja će u Hali 1a biti na raspolaganju za sva pojašnjenja, a svi zainteresovani će na licu mesta moći da dobiju polisu osiguranja.

"Triglav osiguranje u Srbiji je u ekspanziji i u prethodnoj godini je poraslo za gotovo četvrtinu, zbog čega  je i logično da budemo partneri i zvanično osiguranje na sajamskoj manifestaciji koja u samoj svojoj suštini ima razvoj, izgradnju i napredak", rekao je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković i dodao: "Na predstojećem Međunarodnom sajmu građevinarstva biće predstavljena naša celokupna ponuda, ali ćemo poseban naglasak, naravno, dati na usluge namenjene klijentima koji dolaze na ovaj sajam, a to su osiguranje objekata u izgradnji i osiguranje objekata u montaži. Uz ove, biće predstavljene i dve relativno nove usluge koje su naišle na izuzetne reakcije na tržištu: osiguranje potraživanja i kolektivno životno osiguranje".

Inače osiguranje potraživanja je usluga namenjena velikim proizvođačima i distributerima roba i usluga kako bi umanjili rizike poslovanja i omogućili sigurnu u brzu naplatu svojih potraživanja.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?