Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Sava životno osiguranje predstavilo nove programe dopunskog osiguranja

03 Oct 2018 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Sava / Sava osiguranje / Sava životno osiguranje / Sava Grupa / Sava Re /

Sava životno osiguranje predstavilo nove programe dopunskog osiguranja

Izvor: Sava osiguranje

Mesečna renta u slučaju nezgode – predstavlja potpuno nov i jedinstven program na našem tržištu. U slučaju nastanka invaliditeta preko 40% kod osiguranika, usled posledica jedne nezgode, isplaćuje se mesečna renta u periodu od 5 godina u ugovorenom iznosu.
 
Drugo lekarsko mišljenje – omogućava dobijanje drugog lekarskog mišljenja za bilo koje dijagnostifikovano medicinsko stanje, uključujući i procenu plana lečenja od strane svetskih stručnjaka i istraživača.
 
Genetska ili DNK analiza, kao treće novo dopunsko osiguranje  obuhvata 2 vida pokrića – Cancer Screen i Nutri Fit analizu.
 
U slučaju dijagnoze kancera Cancer Screen pruža mogućnost korišćenja usluge DNK analize u cilju identifikacije naslednog rizika oboljevanja od kancera. Sveobuhvatni panel identifikacijom genetskog profila daje informacije o genima povezanim sa različitim tipovima nasledenih karcinoma, kao što su rak dojke, rak jajnika i kolorektalni karcinom.
 
NutriFit analiza predstavlja individualno prilagođen plan načina ishrane i stila života, koji je zasnovan na analizi jedinstvenih predispozicija. NutriFit je inovativni program zasnovan na činjenici da svaka osoba poseduje specifični genetski sadržaj i zbog toga ima specifične potrebe za hranom i životnim stilom. Uz NutriFit možete prilagoditi unos hrane do nivoa koji su najpogodniji za vas i izabrati način života koji vam najviše odgovara.
 
Dopunska osiguranja – Drugo lekarsko mišljenje i Genetsku analizu, Sava životno osiguranje kreiralo je u saradnji sa svetski priznatim kompanijama – MediGuide i GenePlanet, koje imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?