Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Saša Đorđević u novoj kampanji Uniqa osiguranja: Misli srcem za svoju sreću

29 Sep 2014 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Uniqa / Uniqa osiguranje /

Saša Đorđević u novoj kampanji Uniqa osiguranja: Misli srcem za svoju sreću

Izvor: eKapija

Tim povodom, Aleksandar Saša Đorđević nam je poručio: "Za uspeh tima uvek su presudni iskrenost, direktnost, zahtevnost, visoki nivo profesionalnosti sa obe strane, međuljudski odnosi ispunjeni iskrenim emocijama, zahtevnost, zajedništvo i posvećenost zajedničkoj misiji, ali i sklanjanje ličnih interesa u stranu, zarad zajedničkog cilja i uspeha." 

Na pitanje kako je uspeo da motiviše svoje igrače, Saša je bio iskren: 

"Trebalo je upoznati ceo tim i svakog igrača kako bih mogao svakome da pronađem žicu, da bi ta žica svirala najlepšu muziku. Veoma je važno i stvaranje iskrenih i dubokih prijateljstava koja se potvrđuju pogotovo kada nastupe teški momenti, jer se tada okrećemo i oslanjamo jedni na druge. Uz to, jasno definisanje cilja stvara jak motiv, jer kada se zna za šta igramo, posvećenost je maksimalna i tada se igra srcem. Neka ova naša priča bude podstrek i za vas da probudite šampiona u sebi, budete uporni, verujete u sebe, volite to što radite, nikada ne odustajte i uspeh će garantovano doći."

"Moja najveća želja je bila da domaćoj košarci vratimo nekadašnji sjaj kroz, ne samo dobru igru, već i način ponašanja na i van terena, snažnu volju, međusobno poštovanje, jak timski duh, pristojnost i pozitivne vrednosti, jer jedino na taj način možemo da pokažemo zašto je košarka elitni sport elitnih ljudi. Teren nikada ne laže. Zato nikome ne priznajem da je bolji od mene na terenu dok mi to ne dokaže, a onda pružim ruku i čestitam. Moj moto je oduvek bio – vredno radi, ostani skroman i okruži se ljudima kojima veruješ."

Partnerstvo između "Uniqa osiguranja" i Aleksandra Đorđevića traje već punih osam godina! "Uniqa" je sve vreme verovala u jednog od najboljih igrača, ali i selektora i motivatora današnjice i sada sa zadovoljstvom zajedno proslavljamo uspeh srpske košarke, navedeno je u saopštenju "Uniqa osiguranja".

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?