Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Sajam motocikala i moto opreme Beograd 2015

25 Mar 2015 Komentara (0)osiguranje autoodgovornosti / obavezno osiguranje / kasko osiguranje / obavezno osiguranje / osiguranje odgovornosti / zeleni karton / osiguranje vozila / osiguranje putnika / auto-nezgoda / auto nezgoda / pomoć na putu / Sajam motocikala /

Sajam motocikala i moto opreme Beograd 2015

Godišnji promet motora i skutera u Srbiji je nekoliko hiljada, a od tog broja svega oko hiljadu otpada na jake i skupe modele. S obzirom d su oni koji kupuju ovakve dvotočkaše spremni da izdvoje ozbiljne svote novca kako za same motore tako i za njihovu opremu, na sajmu su kao i ranije prvo prodati upravo naskuplji i najprestižniji modeli.

Možda najznačajnija novina koju sajam donosi je da su posle 20 godina osiguravajuće kuće počele da kasko osiguravaju i motore i motocikliste, što je otvorilo mogućnost da se prvi put kupuju motori na kredit i na lizing. Uglavnom, u prošlosti, ovakava osiguranja nisu bila moguća zbog visokog rizika koji postoji od povreda,a odluka države da kvalitetno reguliše uvoz starih i nebezbednih modela je onemogućila, pre svega mlađe vozače, da za malo novca dođu do "jakih mašina", što je u prošlosti bio najčešći uzrok velikog broja saobraćajnih nesreća sa fatalnih ishodom.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?