Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Povećanje svesti građana o značaju životnog osiguranja

23 Sep 2015 Komentara (1)osiguranje / osiguranje života / životno osiguranje / lična renta / privatna penzija / osiguranje od nezgode / Wiener Stadtische osiguranje /

Povećanje svesti građana o značaju životnog osiguranja

Prema podacima Narodne banke Srbije, životno osiguranje ima tek svaki deseti stanovnik naše zemlje, što je ispod proseka u regionu i neuporedivo manje nego u razvijenijim zemljama, gde je ovo bazični vid ulaganja i obezbeđivanja materijalne sigurnosti. Razlozi za ovakvo stanje su brojni, a svakako jedan od bitnijih je i činjenica da stanovništvo Srbije nije informisano o značaju životnog osiguranja i pogodnostima koje ono pruža u različitim životnim situacijama odnosno mogućnosti da se životno osiguranje prilagodi i različitoj starosnoj strukturi osiguranika. Zato je kompanija Wiener Stadtische osiguranje odlučila da približi građanima Srbije sve prednosti tog osiguranja kroz promotivnu kampanju pod sloganom "Dok drugi brinu, ja radim što volim".

Komentari

Dragoslav

Dragoslav 06 Oct, 2015

Vrlo je interesantno da u našim životima, poslu, nije više upleteno i osiguranje. Ili je to zato što mnogi kriju od čega i za čega su se osigurali.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?