Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

OsiguranjeInternetom - Letnja promotivna akcija

23 Jul 2015 Komentara (0)A-Team / marketing / promocija osiguranja / reklame / propaganda /

OsiguranjeInternetom - Letnja promotivna akcija

Letnji meseci, naročito druga polovina jula i avgust su poznati kao period zatišja na tržištu osiguranja. Ako izuzmemo opserviranje redovnih obaveza u ovim mesecima i povećano interesovanje za putna osiguranja, sasvim je logično da je u periodu kada svi razmišljamo kako da se odmorimo i opustimo ali i kako da se rashladimo i preživimo nesnosne vrućine pažnja usmerena na neke druge aktivnosti.

Međutim ovo je i idealan period da se svi oni koji se bave osiguranjem ili čije je poslovanje na neki način povezano sa osiguranjem pripreme i dočekaju spremni jesen i kraj godine koji redovno nose brojne novitete na tržištu osiguranja i njeguvu povećanu aktivnost. Svakako jedan od najboljih načina da se podigne uspešnost poslovanja u ovoj oblasti je približavanje potencijanim klijentima kroz marketing.

Portal OsiguranjeInternetom, specijalizovan za teme osiguranja, je idealno mesto da se susretnu ponuda i potražnja iz ove oblasti. Naši atraktivni modeli saradnje i promovisanja produkata osiguranja sada su Vam na raspolaganju uz posebne povoljnosti i uz mogućnost ugovaranja dugoročne saradnje pod trenutno važećim uslovima. Osiguravači, društva za posredovanje ili zastupanje u osiguranju, preduzetnici-zastupnici u osiguranju, banke, turističke agencije, lizing i auto kuće, kao svi drugi koji vide priliku da se ovim putem oglase pod posebno povoljnim uslovima mogu nas kontaktirati u svakom trenutku i iskoristiti ponuđene pogodnosti! Preko naših stranica Vaši proizvodi i usluge će naći najbrži put do potencijalnih klijenata uz mogućnost kontinuirane promocije svih Vaših aktivnosti, objavljivanje Vaših autorskih sadržaja i statističkog praćenja rezultata Vaših marketinških aktivnosti.

Takođe, ukoliko ste zainteresovani za marketinške i promotivne usluge u drugim medijima, kompletno osmišljavanje i vođenje reklamne kampanje i koordiniranje svih aktivnosti u vezi sa promocijom Vaših proizvoda i usluga kreativni “A-Team” Vam stoji na raspolaganju, takođe pod posebnim uslovima.

Kontaktirajte nas na: 061-4141001 ili na marketing@osiguranjeinternetom.com i prvi saznajte sve detalje naše promotivne ponude! Požurite da zauzmite najbolju poziciju i iskoristite sve naše pogodnosti! Promotivni period traje do 31.avgusta 2015.godine.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?