Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Osiguraj znanje 2019

21 Jan 2019 Komentara (0)UOS / Udruženje osiguravača Srbije / Fakultet organizacionih nauka / FON / Osiguraj znanje /

Osiguraj znanje 2019

Izvor: UOS

Cilj je da se unapredi osnovno znanje o oblasti osiguranja, ali i da se vidi kako mladi ljudi razmišljaju i doživljavaju osiguranje. Očekujemo učešće više od stotinu timova sa različitih fakulteta iz glavnih univerzitetskih centara, koji će kroz tzv. studije slučaja, predlagati rešenja u cilju približavanja oblasti osiguranja građanima, posebno najmlađima. Finale takmičenja, u koje će se plasirati do 10 najboljih studentskih timova, biće održano 18. i 19. februara. Prezentacija rešenja je pred stručnim žirijem, a pobednički tim dobija priliku da svoju ideju javno predstavi na Kopaonik biznis forumu.
 
U toku je animacija studenata širom Srbije da se prijave. Pozivi će biti upućeni fakultetima u glavnim univerzitetskim centrima Srbije. U Beogradu su to FON, Ekonomski, Tehnološki, PMF, FPN kao i privatnih fakulteti - FEFA, Union, Singidunum. U Novom Sadu su to Ekonomski, Tehnološki, a tu su i fakulteti u Sremskoj Mitrovici, Subotici, Zrenjaninu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Boru. Prijavljivanje zainteresovanih traje do 31. januara.
 
Ovo je prvo takmičenje ovog tipa, iz oblasti osiguranja, na ovim prostorima i deo je edukativne kampanje Udruženja osiguravača Srbije “Osiguraj budućnost”.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?