Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Obaveštenje o polaganju stručnog-dodatnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju u vanrednom julskom ispitnom roku

05 Jun 2020 Komentara (0)Nadzor osiguranja / NBS / Narodna Banka Srbije / Osiguranje / Sektor osiguranja / Stručni ispit / Ovlašćeni posrednik / Ovlašćeni zastupnik / Dopunski ispit /

Obaveštenje o polaganju stručnog-dodatnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju u vanrednom julskom ispitnom roku

Izvor: NBS

Rok za prijavljivanje kandidata je do 22. juna 2020. godine. Prijave sa kompletnom dokumentacijom podnose se Narodnoj banci Srbije, Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja, Odeljenje za pravna pitanja - Grupa za sprovođenje stručnih ispita za sticanje zvanja u delatnosti osiguranja i dobrovoljnih penzijskih fondova, Nemanjina 17, Beograd.
 
 
Dodatni ispit – prijave
 
 
Spisak kandidata sa satnicom polaganja će biti objavljen na internet stranici Narodne banke Srbije 8. jula 2020. godine.
 
U cilju poštovanja preventivnih mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, na ispit je potrebno doći sa zaštitnom maskom i rukavicama, primenjujući socijalnu distancu.
 
Važna napomena: Obaveštavamo sve kandidate koji su se prijavili za vanredni ispitni rok u martu 2020. godine, a koji je odložen povodom uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji usled epidemije zarazne bolesti Covid-19, da nemaju obavezu da ponovo dostavljaju prijavu i dokumentaciju za ovaj rok.
 
Literatura: Priručnik za obuku za polaganje stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju.
 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja, Odeljenje za pravna pitanja - Grupi za sprovođenje stručnih ispita za sticanje zvanja u delatnosti osiguranja i dobrovoljnih penzijskih fondova na telefon: 011/333-8211, 333-8528 i 333-8212.
 
 
Sektor za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?