Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Nova uprava Uniqa osiguranja

02 Feb 2021 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Uniqa / Uniqa osiguranje / Uniqa Grupa /

Nova uprava Uniqa osiguranja

Izvor: Uniqa osiguranje

Da bi kreirala organizaciju sa centralnom i primarnom orijentacijom na klijente, uz efikasniji i još kvalitetniji servis, poslovanje je strukturirano na tri poslovna modela: Poslovi sa stanovništvom i malim preduzećima (Retail), Korporativno poslovanje i Afiniti (Corporate & Affinity) i Banko osiguranje. Cilj procesa transformacije “UNIQA 3.0” obuhvata usklađivanje procesa na 15 tržišta u zemljama Srednje i Istočne Evrope primenom novog modela upravljanja, kaže se u saopštenju ove kompanije.

Na poziciju predsednice Izvršnog odbora Uniqa neživotnog osiguranja u Srbiji imenovana je Saša Krbavac, uspešna menadžerka s dugogodišnjim iskustvom na rukovodećim pozicijama, koja je četiri mandata, odnosno punih 16 godina bila predsednica Uprave Uniqa osiguranja u Hrvatskoj. Poslovnu karijeru gradila je u oblasti finansija, bankarstva i osiguranja. Radila je u prvoj privatnoj banci u Hrvatskoj – Trgovačkoj banci na raznim rukovodećim pozicijama, a u Erste & Steiermärkische banci na funkciji direktorke Sektora za građanstvo gde je ostala do 2004. godine. Nakon toga, pridružuje se Uniqa osiguranju u Hrvatskoj na poziciji predsednice Uprave, gde ostaje sve do imenovanja za predsednicu Izvršnog odbora Uniqa neživotnog osiguranja u Srbiji.

 
Za predsednika Izvršnog odbora Uniqa životnog osiguranja imenovan je prof. dr Vidan Marković, stručnjak u oblasti informacionih tehnologija i osiguranja. Poslovno iskustvo sticao je u Kanadi i Srbiji. Tokom svoje bogate karijere, radio je kao univerzitetski profesor na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu i na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 11 godina u DDOR Novi Sad na raznim rukovodećim funkcijama i na poziciji člana Izvršnog odbora, a  poslednje 3 godine kao generalni direktor kompanije sTech.
 

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?