Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Naša sedma godina

21 Nov 2020 Komentara (0)OsiguranjeInternetom / portal / sedam godina rada / Nova godina /

Naša sedma godina

Danas, 21.novembra navršava se sedam godina od kada smo Vam se prvi put obratili preko portala OsiguranjeInternetom. Za nama je još jedna godina, značajno različita od svih prethodnih u našem radu, jer je u njoj dešavanja na tržištu osiguranja u velikoj meri diktirala globalna pandemija Covid-19, a mi smo se, bez obzira na okolnosti, potrudili da ispratimo dešavanja i da na jednom mestu prikupimo ključne informcije na temu osiguranja u našoj zemlji.

Pred nama je period pun neizvesnosti i brojnih nedoumica, ali i vere u bolje dane, i u tom smislu osiguranje može imati ključnu ulogu u kontroli štete brojnih rizika koji se pojavljuju ili ponovo aktuelizuju. Zato je od posebne važnosti dalje promovisanje značaja osiguranja polazeći od činjenice da je u našoj zemlji malo toga osigurano, odnosno jako mali broj ljudi ima i koristi prednosti osiguranja te kroz informisanje o značaju osiguranja ljude treba usmeriti da izaberu upravo one programe koji su im potrebni i koji ih najbolje štite od rizika kojima su izloženi!
 
Želimo da Vas se zahvalimo na ukazanom poverenju, komentarima, sugestijama, kritikama i pitanjima na koja smo, verujemo, adekvatno odgovorili i pomogli Vam u rešavanju nedoumica koje ste imali u vezi sa osiguranjem. Pozivamo Vas da nam i dalje šaljete sve svoje komentare, sugestije i kritike o našem radu. Nastavićemo da za Vas pratimo tržište osiguranja, da ga komentarišemo i analiziramo promovišući njegov značaj kao potrebu i zalog sigurnijeg i lepšeg života. Ostajemo otvoreni za sve što želite da nam kažete ili pitate, spremni da pomognemo savetom i komentarom na nepristrasan i objektivan način uvek vodeći računa, pre svega, o Vašem interesu jer je ovaj portal mesto okupljanja svih onih koji žele da se brzo i lako informišu o osiguranju i Vaša prva adresa kada imate bilo koje pitanje ili nedoumicu o osiguranju.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?