Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Nagrada Grawe osiguranja Radetu Radovanoviću

28 Nov 2014 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Grawe / Grawe osiguranje / Grazer Wechselseitige Versicherung AG / Grawe Group /

Nagrada Grawe osiguranja Radetu Radovanoviću

Izvor: Grawe, Danas

Grawe osiguranje svojim poslovnim partnerima tradicionalno dodeljuje nagrade za poslovnu saradnju, a ove godine je po četvrti put dodeljena saradnicima iz medija i to uredniku i jednom od osnivača dnevnog lista Danas Radetu Radovanoviću.

"Zahvaljujući stručnosti novinara i ljudi koji čine redakciju ovog dnevnog lista i objektivnog izveštavanja građana i privrede, Danas je izgradio reputaciju na zavidnom nivou i zauzima visoku poziciju u svetu medija u Srbiji. Višegodišnje zalaganje, angažovanje i trud rezultirao je prepoznatljivim profesionalizmom u realizaciji svakog broja dnevnog lista. Dnevni list danas obezbeđuje prostor za finansiske institucije na kvlitetan način i time građanima i učesnicima u prvredi Srbije pruža informacije i aktuelnosti koje se odnose na ceo sektor osiguranja i finansisko tržište", navodi se u saopštenju Grawe osiguranja povodom dodeljivanja ove nagrade.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?