Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Milenijum osiguranje stabilno poslovalo u 2020 godini

26 May 2021 Komentara (0)Novosti / Novosit iz osiguranja / Milenijum / Milenijum osiguranje / Croatia osiguranje / Adris Grupa /

Milenijum osiguranje stabilno poslovalo u 2020 godini

Izvor: Milenijum osiguranje

Stabilnost Milenijum osiguranja na tržištu Srbije izražena je kroz sve parametre poslovanja u 2020. godini. Pored ukupnog iznosa premije, uz rast dobiti, Milenijum osiguranje je, takođe, uspelo da održi udeo na tržištu neživotnih osiguranja od 4,2%.

Tokom 2020. godine Milenijum osiguranje je odlučilo da se posveti intenzivnom razvoju Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, kao i širenju prisustva u svim regionima Republike Srbije. Zahvaljujući ovakvom potezu, rast Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u prošloj godini je bio 333%. U 2020. godini, Milenijum osiguranje je uvodilo i nove proizvode, među kojima je dodatno pokriće za Covid-19 uz putno osiguranje, a nov proizvod je i osiguranje preduzetnika, mikro i malih preduzeća, kojim je pružena mogućnost zaštite poslovanja fleksibilnom i pristupačnom polisom osiguranja imovine i zaposlenih, kao i odgovornosti prema trećim licima.
 
Što se tiče osiguranja od požara i ostalih imovinskih osiguranja u 2020. godini, takođe je zabeležen značajan rast od 20% u odnosu na prethodnu godinu. U pogledu osiguranja od autoodgovornosti premija Milenijum osiguranja u 2020. godini je na nivou prethodne godine, dok kasko osiguranje beleži rast od 18%.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?