Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Merkur osiguranje i Jamie Oliver Food Fuondation organizuju besplatnu obuku pripreme zdrave hrane

08 May 2017 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Merkur / Merkur osiguranje /

Merkur osiguranje i Jamie Oliver Food Fuondation organizuju besplatnu obuku pripreme zdrave hrane

Izvor: Merkur osiguranje

Predstavnici Jamie Oliver Food Foundation obučili su kuvare hotela za ovakav način pripremanja hrane. Nastavni plan i program uključuje obuku u vezi zdravog načina ishrane, praktične veštine i nastavnu obuku, kao i etička pitanja i upoznavanje sa kulturom branda „Jamie’s Food Revolution”.
 
U Merkuru veruju da je učenje kuvanja od sirove namirnice do trpeze jedan od najvažnijih načina da se preuzme kontrola nad svojim zdravljem. Merkurova medijska kampanja „Revolucija u ishrani“ za 2017. godinu fokusira se na važnost pristupačne, bogate hrane za ljude svih uzrasta. Promocijom pristupa „uradi sam u kuhinji“, Merkurov cilj podrazumeva podučavanje osnovnim veštinama u kuvanju zdrave hrane svih onih sa afinitetom prema modernom, urbanom, svesnom načinu života, posebno mladih ljudi i mladih porodica.
 
“Revolucionarni” časovi kuvanja u hotelu Lone biće otvoreni za sve goste hotela, s posebnim bonusom za Merkurove klijente, koji će biti u mogućnosti da prisustvuju kursevima besplatno. Ova ponuda se odnosi na sve Merkurove klijente, bez obzira na to koje osiguranje imaju, uključujući zdravlje, život, nezgode i osiguranje imovine. Kursevi se mogu rezervisati direktno u hotelu uz bilo koji drugi Merkurov preventivni program ili uslugu. Prema planu, kursevi će se održavati u „Revolucija” trening kuhinji svake subote oko podneva, sa oko 8 do 10 učesnika. Nastava će trajati 90 minuta i pokrivaće pripremanje 2 jela, posle čega sledi ručak. U visokoj sezoni, biće organizovani dodatni kursevi, kao i individualni intenzivni kursevi.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?