Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Međunarodni salon automobila i sajam motocikala Beograd 2019

31 Mar 2019 Komentara (0)Osiguranje autoodgovornosti / Auto osiguranje / Kasko osiguranje / Osiguranje pomoć na putu / osiguranje autoodgovornosti / obavezno osiguranje / Sajam automobila / Sajam motocikala /

Međunarodni salon automobila i sajam motocikala Beograd 2019

Pod sloganom "U RETROvizoru", ova najveća i najreprezentativnija regionalna privredno-sajamska manifestacija u oblasti auto-moto industrije, okupila je više od 400 izlagača iz 32 zemlje. U okviru Salona predstavilo se 36 automobilskih brendova i 11 brendova proizvođača lakih privrednih vozila. Od tog broja 26 brendova je ponudilo 48 premijera, a 15 brendova je predstavilo 32 noviteta ili inovativna, redizajnirana rešenja. Pod sloganom "Vidimo puteve kojima još nismo prošli", "Motopassion" je okupio 36 brendova, a od tog broja 23 brenda su organizovala 50 premijernih nastupa u sektoru motocikala, kvadova, skutera ili električnih bicikala. Tako se na izlagačkim štandovima Beogradskog sajma našlo ukupno oko 400 "eksponata" iz kategorije automobila i lakih privrednih vozila, i oko 200 najrazličitijih modela motora sa dva, tri ili četiri točka.

Sektor prateće industrije, koji se predstavio raskošnom ponudom rezervnih delova, derivata naftne industrije, auto-galanterije i kozmetike, tuning opreme i naročito sadržajnom izložbom garažno-servisne opreme, opravdao je očekivanja i izlagača i posetilaca.
 
Veliki posao obavile su i banke, lizing i osiguravajuće kompanije, te sektori finansiranja u samim auto-moto kućama, koji su gotovo bez izuzetka nudili povoljne sajamske finansijske konstrukcije kako bi kupac za isti novac dobio što povoljnije uslove kreditiranja, povlastice u dodatnoj opremi vozila, produženoj garanciji i uslovima servisiranja. Zajedničke karakteristike učešća svih osiguravajućih kuća na sajmu automobila su brojne pogodnosti koje su ponuđene kupcima. Sami osiguravači mogu biti zadovoljni učešćem na sajmu i interesovanjem posetilaca za proizvode osiguranja.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?