Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Međunarodni salon automobila i sajam motocikala Beograd 2017

02 Apr 2017 Komentara (0)Osiguranje autoodgovornosti / Auto osiguranje / Kasko osiguranje / Osiguranje pomoć na putu / osiguranje autoodgovornosti / obavezno osiguranje / Sajam automobila /

Međunarodni salon automobila i sajam motocikala Beograd 2017

Ovogodišnji salon automobila tradicionalno je privukao veliki broj posetilaca koji su pod kupolama beogradskog sajma mogli da vide gotovo sve što se nudi na našem automobilskom tržištu, uključujući i veliki broj premijernih modela. Ukupno je učestvovalo 344 izlagača iz 28 zemalja.

Direktno učešće na sajmu su uzele i renomirane osiguravajuće kuće DDOR, ujedno i generalni sponzor salona, Dunav, Wiener Stadtische, Triglav, Milenium dok je čitav niz osiguravajućih kuća bio zastupljen kroz partnerske odnose sa drugim učesnicima sajma.

Zajedničke karakteristike učešća svih osiguravajućih kuća na sajmu automobila su brojne pogodnosti koje su ponuđene kupcima. Svi oni koji su se odlučili na zaključenje neke vrste osiguranja tokom trajanja sajma imaju razloga da budu zadovoljni zaključenim poslom.

I sami osiguravači mogu biti zadovoljni učešćem na sajmu i interesovanjem posetilaca za proizvode osiguranja te posebno ističu značaj povećanja svesti kod vlasnika motornih vozila o prednostima i značaju svih proizvoda osiguranja namenjenih zaštiti učesnika u saobraćaju, čime se pre svega obezbeđuje osiguravajuća zaštita kako ljudi tako i materijanih dobara.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?