Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Grawe osiguranje preuzelo Merkur osiguranje u Crnoj Gori

23 Jan 2017 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Grawe / Grazer Wechselseitige Versicherung AG / Grawe Grupa / Merkur / Merkur osiguranje / Merkur Versicherung AG /

Grawe osiguranje preuzelo Merkur osiguranje u Crnoj Gori

Izvor: Vijesti

Grawe osiguranje je dozvolu za rad u Crnoj Gori dobilo 23. septembra 2004. godine, a u vlasništvu je austrijskog osiguravajućeg društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG sa sedištem u Gracu (Graz) i istorijom dugom više od 180 godina. Inače Grawe u ponudi ima više proizvoda iz oblasti životnog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećnog slučaja i osiguranje zaposlenih. Bilansna suma Grawe osiguranja u Crnoj Gori na kraju 2015. godine iznosila je 34,7 miliona evra, a bruto dobit je iznosila 1,6 miliona evra.
Merkur osiguranje je poslovalo na tržištu Crne Gore od 14. novembra 2008, takođu u vlasništvu austrijske kompanije  Merkur Versicherung AG iz Graza. Inače Merkur u ponudi ima životna osiguranja, osiguranje od posledica nezgode i osiguranje dece.  Prema rezultatima poslovanja Merkur osiguranje je u Crnoj Gori na kraju 2015. godine zabeležilo gubitak od 27,3 hiljade evra.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?