Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Generali osiguranje Srbija podržalo program Vlade Republike Srbije: ZA NAŠE HEROJE

02 Aug 2021 Komentara (0)novosti / Novosti iz oiguranja / Generali / Generali Grupa / Za naše heroje /

Generali osiguranje Srbija podržalo program Vlade Republike Srbije: ZA NAŠE HEROJE

Izvor: Generali osiguranje

Kroz personalizovane kartice „Naš heroj”, svima koji su zaposleni ili volontiraju u sistemu COVID-19 omogućeni su popusti i pogodnosti prilikom plaćanja robe i usluga kod brojnih kompanija i preduzetnika koji učestvuju u programu i data je prednost pri ostvarivanju prava u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite.

 
Generali Osiguranje Srbija će svim vlasnicima kartice „Naš heroj” omogućiti sledeće pogodnosti:
 
besplatnu polisu putnog osiguranja sa rokom važenja od godinu dana u okviru kojih je osigurano 15 dana, osiguranom sumom od 30.000 evra i teritorijalnim pokrićem za ceo svet bez SAD, Kanade, Australije, Novog Zelanda i Japana;
30% popusta na putno osiguranje za sve članove uže porodice (supružnici i deca);
30% popusta na osiguranje domaćinstva;
20% popusta na kasko osiguranje;
specijalne popuste na sve polise životnog osiguranja.
Svi vlasnici kartice „Naš heroj” koji su zainteresovani za neko od osiguranja u sklopu akcije treba da se prijave popunjavanjem formulara na internet stranici Generali Osiguranja Srbija i agent osiguranja će im se javiti u najkraćem roku. Polisa osiguranja se može zaključiti i odlaskom u najbližu poslovnicu kompanije.
 
„Lekari, medicinsko osoblje i volonteri koji su više od godinu dana angažovani na prvoj liniji odbrane od pandemije COVID-19 su heroji koji zaslužuju naše poštovanje, zahvalnost i solidarnost. Odlučili smo da im to pokažemo na delu, podržimo program Vlade Republike Srbije i svima njima kroz različite programe osiguranja omogućimo bezbedniju budućnost sa manje briga. Verujemo da će im naše besplatno putno osiguranje sa pokrićem COVID-19 omogućiti bezbrižan zaslužen odmor,” izjavila je Nataša Marjanović, članica izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija.
 
Generali Osiguranje Srbija je 2020. godine doniralo 100.000 evra laboratoriji „Vatreno oko” i Vladi Republike Srbije, dezinfekcioni tunel KBC-u Bežanijska kosa i EKG uređaj KBC-u Zemun i Opštoj bolnici Šabac i time pokazalo spremnost da podrži rad zdravstvenih ustanova u Srbiji u teškoj situaciji.
 
Program podrške „Za naše heroje” pokrenula je Vlada Republike Srbije, a realizuje ga Ministarstvo zdravlja Republike Srbije u saradnji sa Generalnim sekretarijatom Vlade, Narodnom bankom Srbije, Privrednom komorom Srbije i javnim ustanovama, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?