Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

Donacija Axa grupe Crvenom krstu od 15000 evra

16 Jul 2014 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / Osiguranje / Osiguravajuće kuće / Axa / Axa osiguranje / Axa Grupa / Axa Group /

Donacija Axa grupe Crvenom krstu od 15000 evra

Izvor: Blic

U saopštenju se podseća da da je Axa osiguranje, kao članica Axa grupe u Srbiji, odmah nakon proglašenja vanredne situacije, izdvojilo 5.000 evra za nabavku 25.000 litara pijaće vode namenjene najugroženijima na poplavljenim područjima.

Pored toga, oko 300 zaposlenih, interno su prikupili više od 5.000 evra, koje su iskoristili za nabavku sredstava za higijenu, odeću, hranu i vodu.

Zaposleni u kompaniji angažovali su se i lično, tako što su u saradnji sa opštinom Obrenovac i Crvenim krstom uručili stanovnicima Obrenovca mašine, odeću, opremu i sredstva za čišćenje i sušenje, a zatim i pomagali prilikom raščišćavanja posledica poplava.

Pored pružanja humanitarne pomoći, to osiguranje je fokusirano  na brzo i efikasno servisiranje odštetnih zahteva klijenata, čija imovina je ugrožena u poplavama. Kompanija je u rekordnom roku, za manje od 48 sati, isplatila polovinu procenjenog dela štete unapred korisniku novog Komplet BIZ osiguranja.

Kod klijenata koji imaju druge polise osiguranja, isplata štete obavlja se po unapred utvrđenim procedurama, a Axa osiguranje garantuje kvalitetnu i brzu obradu odštetnih zahteva, navodi se u saopštenju te kompanije.

 

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?