Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

DDOR pozvao oštećene putnike SAB Travel-a da podnesu odštetne zahteve

13 Jul 2018 Komentara (0)Osiguranje odgovornosti / Osiguranje profesionalne odgovornosti / Osiguranje profesionalne odgovornosti turističkih agencija / Osiguranje turističkih agencija /

DDOR pozvao oštećene putnike SAB Travel-a da podnesu odštetne zahteve

Izvor: DDOR

Potrebna dokumentacija se može dostaviti na dva načina:
 
1. Slanjem poštom
Spakovanu u jednu kovertu, kompletiranu dokumentaciju, uputiti na Poštanski fah 149, 21101 Novi Sad ( u pitanju je poštanski fah DDOR-a). Kao potvrdu o tome da je dokumentacija poslata, oštećeni građani treba da imaju dokaz o poslatoj pošiljci, koji izdaje JP „Pošta Srbije“.
2. Predavanjem odštetnog zahteva i kompletirane dokumentacije u svim poslovnim mestima „DDOR-a Novi Sad“ a.d.o.
Preuzetu dokumentaciju ukoliko je kompletna, zaposleni u DDOR-u će proslediti na Poštanski fah 149, 21101 Novi Sad. Licu koje je predalo zahtev biće izdata potvrda o prijemu odštetnog zahteva, sa upisanim datumom, potpisom i overenom kopijom odštetnog zahteva.
 
Kada svi pristigli odštetni zahtevi budu obrađeni, javnost će biti obaveštena koliki će iznos oštećeni građani da dobiju. Obeštećenje će se izračunavati prema uslovima. U Kompaniji “DDOR Novi Sad” kažu da će podržati napore Ministarstvo turizma i YUTA-e u predstojećim koracima da se unaprede zakonski parametri, a posebno kontrola turističkih agencija.
 
Inače na sajtu YUTA-e se mogu pronaći detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?