Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

DDOR potpisao sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

19 Sep 2017 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / DDOR / DDOR osiguranje / Unipol Grupa /

DDOR potpisao sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

Izvor: DDOR

Memorandum su potpisali predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja dr Giorgio Marchegiani koji je i predsednik Komore italijansko-srpskih privrednika, i dekan Ekonomskog fakulteta Branislav Boričić.
 
„Saradnja Ekonomskog fakulteta sa kompanijama predviđa i mentorske programe za studente, stipendiranja master i doktorskih radova, realizaciju zajedničkih radionica, razvoja novih edukativnih kurseva “, rekao je Branislav Boričić, istakavši, da se DDOR Novi Sad pridružio grupi od 260 kompanija sa kojima Fakultet ima slične sporazume.
 
„DDOR Novi Sad kompanija sa sedam decenija dugom tradicijom u osiguranju, podržava akademsko obrazovanje i omogućava studentima da se i praktično upoznaju sa procesima rada i strukama kojima će se jednog dana i baviti”, rekao je Giorgio Marchegiani i dodao: „Model saradnje sa Univerzitetom u Novom Sadu, koji uspešno fukcioniše već decenijama, sad unapređujemo, podižemo na viši nivo, započinjanjem operativne saradnje sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu. Ulaganjem u stručno osposobljavanje studenata pomažemo im da postanu vodeći stručnjaci koji će biti u prilici da se susretnu i uspešno izbore sa izazovima na globalnom nivou“.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?