Osiguranje internetom
Osiguranje internetom

DDOR osiguranje uvelo mogućnost instant plaćanja uz pomoć QR koda

29 Jan 2020 Komentara (0)Novosti / Novosti iz osiguranja / DDOR / DDOR Novi Sad / Unipol Grupa /

DDOR osiguranje uvelo mogućnost instant plaćanja uz pomoć QR koda

Izvor: DDORPodaci koji su sadržani u QR kodu na dokumentu sa instrukcijama za plaćanje premije osiguranja, dovoljni su da se u roku od svega par sekundi ispuni nalog za prenos sredstava, te u okviru aplikacija za mobilno bankarstvo poslovnih banaka i obavi transakcija bez gotovine ili platne kartice.

 
Klijentima DDOR osiguranja, na ovaj način, pre svega je omogućeno brzo, jednostavno i plaćanje bez mogućnosti unosa pogrešnih podataka, te samim tim i sigurnije. Takođe, ne manje značajno, svi klijenti koji se opredele za korišćenje ovog sistema plaćanja imaće značajno niže troškove provizija za plaćanje kao i ne tako zanemarive uštede vremena.
 
Za realizaciju plaćanja, dovoljno je da klijent usmeri kameru pametnog telefona, skenira QR kod na osnovu kojeg se u njegovoj aplikaciji za mobilno bankarstvo formira nalog za plaćanje. Pored aplikacije za mobilno bankarstvo, ovaj način plaćanja je omogućen i u platnim institucijama koje su uvele ovaj sistem plaćanja i imaju čitač QR koda.
 
U narednom periodu za očekivati je da banke i platne institucije koje neguju inovativan pristup u pružanju usluga instant plaćanja uvedu ovaj model u svoj portfolio.

Pošaljite komentar

Prijavite se na našu mejling listu

Želite da povremeno dobijate aktuelne informacije iz oblasti osiguranja?